Medium Jeannette Stuart  -
Sinds 1999 is Jeannette Stuart professioneel werkzaam in de alternatieve sector middels praktijkvoering en deelname aan paranormaalbeurzen. 

Door alle ervaringen heen is zij op een punt in haar leven gekomen dat zij zich volledig bewust is van haar Trance Mediumschap en onafgebroken verbonden is met deze energieën. Het is voor haar juist daarom een onnatuurlijke en onmogelijke opgave om in het dagelijkse leven niet te voelen wat er in en om haar heen gebeurd. In alles wat zij doe zit namelijk altijd automatisch die verbondenheid verweven. 

Voor vragen en/of verdere informatie kunt u contact opnemen met Jeannette Stuart.

Het is eventueel na overleg mogelijk om een consult op afspraak te maken.
Vraag naar de mogelijkheden!


Het nieuwe boek van Jeannette Stuart in 2018!(binnenkort meer informatie)

Recensie van het boek "Helderzien via 22 inzichten"
Van harte proficiat geachte lezer, door het lezen van dit boek gaat uw proces van zelfkennis een nieuwe fase in. De 22 is binnen de numerologie een meestergetal en is, naast het aantal onderwerpen waarvan u kunt gaan genieten, ook het zielsgetal van Jeannette Stuart, de auteur van dit boek. U gaat vanuit uw binnenwereld het doel van "het Zijn" beter begrijpen. Jeannette heeft als trance medium een rechtstreeks contact met de bron en kan u zonder omwegen direct in uw hart raken.

Dit boek geeft troost omdat u gaat ervaren dat we nooit alleen zijn. Het licht zal liefdevol u steeds willen bemoedigen wanneer u bereid bent om uw levenslot te omarmen en u daar niet vanaf laat leiden door de buitenwereld. Zoals u in dit boek zult gaan ervaren worden we Thuis gebracht door onze dierbaren en worden we feestelijk welkom geheten. De Vader ziet Zijn kinderen al van verre komen, u wordt verwacht.

Nu is het zo, wat Jeannette heel mooi aangeeft, er wordt teruggekeken op ons leven. De vragen die o.a. te maken hebben met het "waarom" krijgen het juiste antwoord. Ook wordt u erop gewezen waar u de kansen niet optimaal heeft benut. Dus geachte lezer, u bent nu nog op de aarde en u kunt dus nu rangeren naar een ander spoor, u komt wellicht langs de juiste stations.

Wanneer we op reis gaan kan de reisgids ons begeleiden, de gids kent het programma. Jeannette is nu uw reisleidster die u aangeeft waar uw energiebron zit, de verbinding met deze bron geeft u onuitputtelijke energie en versterkt uw herinnering van alles wat u al wist.

Jeannette is de tolk die namens de Goddelijke wereld u de juiste tekst aangeeft, haar vertaling is kristal-helder. U kunt de energie voelen binnenstromen wanneer u, vanuit rust en stilte, het boek op een  van uw chakra's legt. Uw adem is u dankbaar.

Veel leesgenot en inspiratie toegewenst.  

Gerrit Jansen, numeroloog
Volbedastraat 41,7009 HW Doetinchem
Telefoon: 0314- 34 18 07