Medium Jeannette Stuart  -
Recensie van het boek "Helderzien via 121 getallen"
ISBN: 978-90-484-2217-3 

De mens wordt door de buitenwereld steeds maar gedwongen om te "kijken" en daardoor komt hij/zij vast te zitten in het rationeel denkproces. Er is dus een grote behoefte om te leren "zien", want dan wordt er gevoeld en komt er kontakt met de binnenwereld.

Het boek "Helderzien via 121 getallen" is een goed hulpmiddel om een geboortekanaal van het voelen binnen te gaan. De keuze om te werken vanuit 121 getallen is numerologisch goed gevonden, samen maakt dit getal het cijfer 4. Dit cijfer staat voor logisch handelen vanuit discipline. Er mag dus gewerkt worden aan de verbinding met je eigenheid. De balans van de 2 wordt bijeen gehouden door de twee eentjes, dus harmonie ontstaat wanneer het lichaam/denken begrijpt wat de Geest/voelen bedoelt.

Op pagina 62 van haar boek geeft Jeannette de lezer een kijkje in haar levenskeuken. Vanuit het getal 62 laat ze de kracht (8) zien van haar eigen karmische (6) verbinding (2). Dat haar Geest besloten heeft om een 11 (haar geboortedatum) missie aan te gaan en te starten in een nog verdeeld Duitsland geeft aan dat ze met een opdracht is gekomen om de balans te herstellen.

Haar boek komt uit in 2011, deze cijfers komen terug in de 121 getallen. Het is nu de tijd dat de mensheid eerlijke inzichten gaat krijgen. Echter zonder handelingen ontstaat er geen veranderingen. Om het boek praktisch te gebruiken wordt er wel van je verwacht, om met behulp van een schaar, de getallen eerst los te maken van het geheel. Je bent dus vanaf het begin met alles verbonden en dat zal nooit een einde kennen.

Ik heb de leggingen als zeer treffend ervaren. Als numeroloog heb ik al veel informatie tot mij genomen maar deze vorm is voor mij verrassend. In de duidingen merk je dat Jeannette vanuit
bevestigd met dit boek en ik kijk met belangstelling uit naar een vervolg.

Numeroloog, Gerrit Jansen te Doetinchem.


Recensie van het boek "Helderzien via 121 getallen"
ISBN: 978-90-484-2217-3

Jeannette heeft een handzaam boek geschreven dat een eenvoudige manier biedt om via een getallensysteem inzichten te ontvangen.

Weinig poespas, tot niets verplichtend, verrijkend. Je hebt wel eerst wat kopieer- en knipwerk te doen. Met een beetje creativiteit maak je je eigen mooie kaartenset. Daarna kun je aan de slag met één van de vijf voorbeeldleggingen of helemaal vanuit je eigen idee of vragen. Voel je vrij.

Het boek beschrijft per kaart de betekenis op een bondige en heldere manier. Vaak staan er vervolgvragen die zich meer richten op het specifieke punt van aandacht. Zo krijg je een oefening mee in verkenning en ontdekking van wat er bij jou speelt.

Een boek dat je in beweging zet; leuk om te lezen en prettig om te doen!