Medium Jeannette Stuart  -
Recensie van het boek  "Helderzien via 8 werkwijzen"
van auteur Jeannette Stuart
ISBN:978 90 484 39 317

Wanneer er weer een boek uitkomt van Jeannette weet je dat de Hemel ons opnieuw een stukje van de levenspuzzel geeft. Het geeft een spirituele navigatie om je eigen blokkade te kunnen opheffen. Het zand wat wij, leven na leven, ons in de ogen hebben laten strooien kun je je door Jeannette laten uitspoelen. Dat er is gekozen voor 8 werkwijzen is mooi, de 8 geeft kracht om door te stromen waardoor er weer energie komt. En waar we energie van krijgen is konstruktief, alleen met bouwers kunnen we deze wereld transformeren.

Dat we met een taak op aarde komen is duidelijk, alleen zie ik de levensopdracht niet als opdracht maar als uitdaging, een opdracht kan wel eens een drukkend gevoel geven. De Hemel is liefde en zal ons alleen uitnodigen om te groeien in de ontwikkeling. Door te werken aan het versterken van je wijsheid geeft een transparantie, waardoor er inzicht/uitzicht komt. Hoe leger het hoofd hoe voller het hart.

Veel mensen denken dat ze voelen, na het lezen van dit boek komt men er vanzelf achter dat er nog veel werk te doen is om de code te vinden om de gevoelskluis te openen. Deze code kan Jeannette je geven. Voordat je het gesprek met Jeannette aangaat is het wijs om via dit boek je voor te bereiden. Het doseren van aangereikte informatie is verstandiger dan om alles tegelijk tot je te nemen. De reis is belangrijker dan de uiteindelijke bestemming. Lees dit boek niet te snel, laat ieder hoofdstuk een "gevoelsstuk" worden anders gaat uw "hoofd stuk".

Het einde van het leven wordt al in werking gezet na de geboorte, we worden gebaard en liggen later weer opgebaard. Jeannette kan met haar mooie inzichten een rol spelen bij de geboorte, de baby-analyse en de begeleiding bij een uitvaart, en alles wat zich gaat afspelen tussen geboorte en overlijden.  
Leg dit boek onder handbereik tijdens je levensweg, het zal je verlichting kunnen geven, waardoor de obstakels op je pad sneller opgelost kunnen worden.

Numeroloog, Gerrit Jansen te Doetinchem.


Recensie van het boek "Helderzien via 8 werkwijzen"
van auteur Jeannette Stuart
ISBN: 978 90 484 39 317

In “Helderzien via 8 werkwijzen” geeft Jeannette Stuart een overzicht van haar aanbod als paragnostisch begeleider en auteur. Met haar boeken kon je als lezer zelf aan de slag. Zo kon je zelf kennismaken met numerologie en de toepassing ervaren. Met “Helderzien via 8 werkwijzen” is dat minder mogelijk.

De functie van dit boek is het presenteren van het totale aanbod van de auteur. Het is goed om dat vooraf te weten, anders ga je als lezer bijvoorbeeld op zoek naar hoe je de tabellen kunt invullen, wat er van je wordt verwacht of waar de gebruiksaanwijzing staat.
Een uitzondering vormt de voorbeeldberekening die kunt doen voor 2016. Zelf vond ik dat leuk om te doen en om het bijbehorende stukje tekst te lezen. Ik ervaar meer energie als ik in actie kan komen.

Kenmerkend voor Jeannette en dus ook nu herkenbaar, is de sobere, eenvoudige stijl en opmaak. Waar we in haar boeken tot nu toe aangezet werden om te doen en te ontdekken, biedt ze zichzelf nu ook duidelijk aan als gids en begeleider. Zelf uitzoeken en richting geven of daarin begeleid worden: het is beide mogelijk. Via boeken, workshops en een variatie aan consulten.

Zoals altijd stimuleert Jeannette om je levensopdracht te ontdekken. Dat is háár taak. Of en hoe je van haar aanbod gebruikt maakt, dat is helemaal aan jou.

Luc de Boer