Medium Jeannette Stuart  -
Recensie van het boek   "Helderzien met 53 stuART kaarten"
van auteur Jeannette Stuart
ISBN: 9789048439799  

Wederom verrast Jeannette ons weer met een nieuw "kindje". Ook voor deze geboorte heeft er een spirituele bevruchting plaats gevonden. Jeannette heeft een open zuiver kanaal als verbinding met de Hemelse Zee. Haar werklust is opzienbarend, wanneer zij in een volgend leven naar de Aarde komt heeft ze genoeg te lezen vanuit haar eigen werk.

In dit boek kunnen we in de  kaarten van ons  leven kijken. Een kaart kan een wegwijzer zijn, maar wanneer je de kaart niet gaat uitvouwen krijg je onvoldoende zicht op de route.
Wanneer je in kleur droomt geeft de Hemel je een boodschap, een droom in zwart-wit is meestal een verwerking. 

Jeannette geeft ons met dit boek een wekelijkse boodschap vanuit de Hemel. Het is wel de bedoeling dat u de boodschap gaat uitpakken en het omzet in daadkracht. Veel mensen zetten de boodschappen in het kastje en halen dan weer nieuwe boodschappen, maar dat werkt niet. 

Ook met dit boek zou ik wel adviseren het als een werkboek te beschouwen. Bij een beslissing niet alleen de weekkaart raadplegen maar het boek vanuit het gevoel openslaan. U kunt natuurlijk ook van de kaarten een kopie maken waardoor u prachtige kaarten hebt.

Jeannette heeft weer een prestatie geleverd van formaat en daar ik wil haar graag mee feliciteren.

Numeroloog, Gerrit Jansen te Doetinchem.