Medium Jeannette Stuart  -
Recensie van het boek 
"Helderzien via 13 schakels"
ISBN: 9789492908384

Je hebt zelf de keuze gemaakt om hier op aarde te komen. Een cadeau die we zelf hebben gekozen en alleen nog hoeven uit te pakken. Hier krijg je een leven lang de tijd voor. Op je eigen tempo je leven leiden zoals jij dat wilt. Als regisseur je eigen film regisseren en produceren door bewust te luisteren naar je lichaam en ziel met als ondersteuning  veel kracht en een flinke dosis humor.

Resetten – dit voelt geweldig, heerlijk.
                        
Keuzes die je maakt vanuit jezelf en je hart. Zo mooi om dit te ervaren. Verlichting! Het is een heel proces om de film te produceren en het gaat je lukken. Door grenzen te stellen en de ander vergeven kun je de dingen loslaten en een nieuw begin maken. Zo dankbaar dat ik dit heb mee mogen maken en ervaren.

Dit boekje hoort zeker thuis in iedere bibliotheek waar je het kunt pakken als je het weer even nodig hebt of een ander hiermee een aanreiking wilt geven.
Door de liefdevolle toenadering en geestelijke hulp van Jeannette is het een hele rijkdom dat ik dit persoonlijk heb mogen ervaren en beleven en mee mag nemen in mijn film. 

Dankjewel hiervoor.

Lieve groet, Marina de Jager, te Terborg.